Rize'de deniz sezonu açıldı

Bölge genelinde olduğu gibi Rize’de de hava sıcaklıkları iyice arttı. Sıcaklık 24 dereceye ulaşınca Çayeli İlçesi'nde bir plaj işletmecisi deniz sezonunu yeniden açtı.Limanköy köyündeki plajı işleten Zafer Koçal (41), hava sıcaklığındaki artış üzerine pla

Rize'de deniz sezonu açıldı

Bölge genelinde olduğu gibi Rize’de de hava sıcaklıkları iyice arttı. Sıcaklık 24 dereceye ulaşınca Çayeli İlçesi'nde bir plaj işletmecisi deniz sezonunu yeniden açtı.

Limanköy köyündeki plajı işleten Zafer Koçal (41), hava sıcaklığındaki artış üzerine plajında deniz sezonunu yeniden açtı. Şezlongları yeniden kumsala indiren Koçal, insanları plaja davet etti. Bir arkadaşıyla denize giren Koçal, hava sıcaklığının 24, deniz suyu sıcaklığının ise 17 derece olduğunu belirterek Rize’de Aralık ayında böyle sıcak havaya ilk kez tanık olduğunu söyledi.

Koçal, “Dünyanın dört bir yanı kara kışa teslim. 15 yıl önce televizyonlarda izlerdik. Biz kara kışa teslimken batıda insanlar denize girerdi. Ama iklimler öyle değişti ki yılsonu gelmesine rağmen burada hava sıcak. Karadeniz yüzyılın sıcağını yaşıyor diyebiliriz. 7 yıldır plaj işletiyorum. Bu aylarda bu hava sıcaklığına ilk kez tanık oluyorum. Su çok sıcak. Çok rahat bir şekilde denize girilebiliyor. Plajı yeniden açtım. Herkesi bekliyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel