Rize onu arıyor

Rize'nin Fındıklı ilçesinde dün kaybolan ve en son deniz kenarında odun toplarken görüldüğü belirtilen kadını, Deniz Polisi, Sahil Güvenlik ve AKUT ekipleri sahilde arıyor.Sahil Mahallesi'nde dün sabah deniz kıyısındaki bahçesine giden ve en son dalgaları

Rize onu arıyor

Rize'nin Fındıklı ilçesinde dün kaybolan ve en son deniz kenarında odun toplarken görüldüğü belirtilen kadını, Deniz Polisi, Sahil Güvenlik ve AKUT ekipleri sahilde arıyor.

Sahil Mahallesi'nde dün sabah deniz kıyısındaki bahçesine giden ve en son dalgaların kıyıya getirdiği odunları toplarken görülen Mine Sağlam'ı (59) arama çalışmaları devam ediyor.

Deniz Polisi, Sahil Güvenlik ve AKUT ekipleri, dalgalara kapıldığından endişe edilen Sağlam'ı, dalgaların şiddetini sürdürmesi nedeniyle deniz kıyısında arıyor.

Vatandaşların da destek verdiği arama çalışmaları sürerken sahile gelen Sağlam'ın kızı Arzu Sağlam, arama çalışmalarını gözyaşları içinde izledi.

Fındıklı Kaymakamı Arif Karaman,yaptığı açıklamada, kayıp Sağlam'a henüz ulaşılamadığını belirterek, arama çalışmalarının sürdüğünü söyledi.

Sahil, Merkez ve Aksu mahalleleri sahil şeridinde gün boyu arama yapıldığını ifade eden Karaman, "Deniz dalgalı olduğu için denizden arama yapamıyoruz, çalışma kıyıda sürüyor. Vatandaşlar da bu konuya duyarlı. Arama çalışmalarına destek veriyor" dedi.

Kaymakam Karaman, arama çalışmalarının süreceğini sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel