Rezaletin son perdesi!

 ‘Türkiye Cumhuriyeti’ kaldırıldı!PKK ile sözüm ona “barış” görüşmelerinin sürdüğü şu günlerde İmralı’daki cani ‘akil insan’ istedi, verdiler. Meclis Komisyonu istedi, verdiler. Sonra kafayı ‘Türk ‘ kelimesine taktılar.  Şimdi de Türkiye Cumhuriyeti ibare

Rezaletin son perdesi!

 

‘Türkiye Cumhuriyeti’ kaldırıldı!PKK ile sözüm ona “barış” görüşmelerinin sürdüğü şu günlerde İmralı’daki cani ‘akil insan’ istedi, verdiler. Meclis Komisyonu istedi, verdiler. Sonra kafayı ‘Türk ‘ kelimesine taktılar. 
 
Şimdi de Türkiye Cumhuriyeti ibaresini sağlık kurumlarından sökerek skandala imza attılar. Vatandaş, bu rezalete “T.C’yi kimse yok sayamaz” diyerek isyan etti.
 
Türk Sağlık-Sen Trabzon Şube Başkanı Mustafa Serdar, “T.C’yi ve Türk kimliğini silmeye çalışanları bu millet de siler” dedi.
 
NE İSTERSE ŞİPŞAK!
İKTİDAR teröristbaşı ile pazarlığa oturduğu günden beri onun isteklerini bir bir yerine getiriyor. "Akil insanlar" istedi, "Halka çözüm süreci anlatılsın" dedi, sözü iki edilmedi. "Hakikatlar komisyonu kurulsun" dedi, şipşak yapıldı. Teröristbaşının geçen yıl yaş günü kutlaması yasaktı; bu sene İmralı hediye yağmuruna tutuldu. İmralı hapishane olmaktan çıktı, adeta düğünevi oldu. 
 
KAFAYI TÜRK’E TAKTILAR
BÜTÜN bunları yaparken önce "Türk" kelimesine, sonra Kurtuluş Savaşı’nda binlerce şehidimizin kanıyla sulanmış bağrağımıza kafayı taktılar. Nevruz kutlamaları sırasında Diyarbakır’da PKK paçavraları açıp şov yapanlara ses çıkarmayanlar bu olaya tepki gösterip Anadolu’nun dört bir yanında Türk bayrağı açanları yaka paça gözaltına aldırdılar. 
 
BUNU DA GÖRDÜK!
TÜRK kelimesi, Türk bayrağı derken şimdi sıra T.C (Türkiye Cumhuriyeti) ibaresine geldi. Önceki gün Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Başkanlığı, bünyesindeki sağlık kurumlarının tabelalarında değişikliğe gitti. Sağlık kurumlarındaki T.C ibareli tabelalar bölgemizde de bir bir kaldırılmaya başlandı. Yerine T.C’siz yeni tabelalar konuldu. 
 
7 AYLIK UYGULAMA İMİŞ!
TRABZON’da Boztepe Aile Sağlığı Merkezi, 1 ve 2 Nolu Erdoğdu Aile Sağlık Merkezi’ndeki tabelalardan ne yazık ki "T.C" ibaresi kaldırıldı. Trabzon İl Sağlık Müdürü Kemal Süleyman, konunun bakanlığın bir uygulaması olduğunu belirterek, "Yedi aydır yapılan bir uygulama, yeni değil" dedi. 
 
İHANET VE HAKARET
SAĞLIK Bakanlığı’na bağlı kurum tabelası ve internet sitelerinden T.C yazısının silinmesine Türk Sağlık-Sen Trabzon Şube Başkanı Mustafa Serdar’dan sert tepki geldi. Serdar, "Türkiye Cumhuriyeti ve Türk kimliğini silmeye çalışanları bu millet de siler. Çözüm süreci adı altında yapılan bu davranışlar devlete ihanet, Türk milletine hakarettir" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel