Pul rekortmeni garsonlar

Fikret Göz ve Ahmet Aygün garsonlar, “Uzungl'ün turizmini daha uzaklara taşıyabilmek için 240 ülkeye ait kâğıt banknotlarla gerek yurt içinde gerekse yurt dışındaki fuar ve sergilere katılacaklarını” söylediler.Uzungöl İnan tesislerinde 24 yıldan beri gar

Pul rekortmeni garsonlar

Fikret Göz ve Ahmet Aygün garsonlar, “Uzungl'ün turizmini daha uzaklara taşıyabilmek için 240 ülkeye ait kâğıt banknotlarla gerek yurt içinde gerekse yurt dışındaki fuar ve sergilere katılacaklarını” söylediler.

Uzungöl İnan tesislerinde 24 yıldan beri garsonluk hizmet yapan Fikret Göz,Ahmet Aygün ” Uzungöle tatil için yurt dışından gelen yabancı turistler ile yurt dışında çalışan gurbetçilerimiz hizmetlerimiz karşısında bizlere verdiği kağıt banknotları biriktirerek koleksiyon haline getirdik.Bu kağıt parası banknotları Uzungölde yapılması planlanan festivallere sergileyeceğiz
dediler.

Uzungölün tanıtımı için önce İstanbul'a oradan ta ülkemizin dört bir köşesindeki fuarlara ve daha sonra da yurt dışına sergi açmayı ve pul koleksiyon yarışmalarına katılmayı düşündüklerini de söyleyen Fikret Göz ve Ahmet Aygün garsonlar. “Şu anda 201 ülkenin ait kâğıt banknotlarla zengin bir koleksiyona sahip olduk. Koleksiyonumuzda 32 ülkenin banknotları eksik. Bu eksiklerimizi de koleksiyonculardan demin ederek Uzungölü Uluslar arası fuarlara tanıtacak büyük bir fırsat doğaca.Barbuda ülkesine ait altın kağıt banknotu koleksiyonumuzun baş tacı olarak sevindirirken,Çin in cehennem banknot'u ise bizleri korkuttu ve Saddam'ın resminin yer aldığı Irak banknotu da bizleri üzüyor” dediler.

Şemsettin Öztürk

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler