Piraziz-Giresun-Tirebolu yolunda çalışma! Karayolları uyardı

Karayolları, Piraziz-Giresun-Tirebolu yolundaki çalışma ile ilgili uyardı.

Piraziz-Giresun-Tirebolu yolunda çalışma! Karayolları uyardı

Karayollarında yapım, onarım ve bakım faaliyetleri devam ederken, sürücülerin yavaş hareket etmeleri ve trafik işaretlerine dikkat etmeleri büyük önem taşımaktadır.

Karayolları İdaresi tarafından yayımlanan yol durum raporuna göre, Kınalı-Silivri-Büyükçekmece güzergahının 22 ile 25. kilometreleri arasında, Silivri şehir içinden geçiş bölümünde, viyadüklerin ve yolun üstyapısının yenilenmesi çalışmaları nedeniyle trafik, alternatif yollar üzerinden yönlendiriliyor.

Çanakkale'den Çan'a giden yolun 18 ile 20. kilometreleri ve Taşova'dan Erbaa üzerinden Niksar'a uzanan yolun 51 ile 52. kilometreleri arasında gerçekleştirilen inşaat çalışmaları sebebiyle, bu kesimlerdeki trafik akışı denetimli bir şekilde sağlanıyor.

Muğla ile Denizli arasındaki yolun ilk 1 kilometresinde yürütülen çalışmalar dolayısıyla trafik, bölünmüş yolun bir kısmından iki yönlü olarak devam ediyor.

Nallıhan ile Beypazarı arasındaki yolun 38 ile 39. kilometreleri arasında devam eden inşaat faaliyetleri nedeniyle, bugün saat 10.00 ile 18.00 arasında bu bölgedeki trafik akışı denetim altında tutulacak.

Aydıncık'tan Anamur'a giden yolun 23 ile 25. kilometreleri arasında, Büyükeceli-Yanışlı bölgesinde gerçekleştirilen patlatmalı inşaat çalışmaları sebebiyle, 09.00 ile 17.00 saatleri arasında trafik denetimli bir şekilde ilerleyecek.

Konya-Antalya yolu üzerindeki Demirkapı Tünelleri'nin Konya'dan Antalya'ya giden yönündeki sağ tünelde, bakım ve onarım faaliyetleri dolayısıyla sürücüler, servis yoluna yönlendiriliyor.

Adıyaman ile Kahta arasındaki yolun 11 ile 14. kilometreleri arasında yürütülen inşaat çalışmaları sonucu, trafik bölünmüş yolun bir kısmından iki yönlü ve denetimli bir şekilde sağlanıyor.

Piraziz'den Giresun üzerinden Tirebolu'ya uzanan yolun tamamında, çeşitli bölümlerde devam eden oto korkuluk inşaatı nedeniyle trafik her iki yönde tek şeritten ve denetimli olarak sürdürülüyor.

Hakkari-Yüksekova yolunun ilk 2 kilometresinde, heyelan düzeltme çalışmaları sebebiyle, trafik bölünmüş yolun bir bölümünden denetimli şekilde devam etmektedir.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler