Özak; Gerçek Atatürkçülük budur!

Trabzon Milletvekili eski bakan  Faruk Özak, Trabzon ilçe belediye başkan adayları tanıtım toplantısında açıklamalarda bulundu.Özak şöyle konuştu;Söylenecek çok şey var ancak kısa konuşacağım. Yaklaşık 12 yılda yapılanları 5  dakikada anlatmak çok zor. Pa

Özak; Gerçek Atatürkçülük budur!

Trabzon Milletvekili eski bakan  Faruk Özak, Trabzon ilçe belediye başkan adayları tanıtım toplantısında açıklamalarda bulundu.

Özak şöyle konuştu;

Söylenecek çok şey var ancak kısa konuşacağım. Yaklaşık 12 yılda yapılanları 5  dakikada anlatmak çok zor. Partimizin kuruluşundan bu yana olanların ancak aramızda o9lmayan herkesi saygıyla anıyorum. Bugün bir başarımız varsa bu teşkilatlarımızdandır ve oy veren vatandaşlarımızdır. Başladığımız günden bu yana istikrarlı bir şekilde yükseldik.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN...

Menderes’in idamını televizyondan izledik. Yaptıklarımı Allah bana nasip etti diyor, ama bakıyorsunuz bu insanlar Atatürkçü değil diye idam ediliyor. Bugün o insanların ruhlarını şad ediyoruz. Hep başarılı oluyor Ak Parti bu tesadüf değil.  Gecesini gündüze katarak çalışan bir Başbakan ve ekibi Türkiye’yi en üst seviyeye çıkarmaya çalışıyor. Hepiniz kendinizle gurur duymalısınız bu sizin eseriniz.  Biz bu partinin bir neferiyiz hangi kademe olursa olsun mücadele etmek zorundayız. İstiklal Savaşı’nda iki dakika sonra öleceğini bile bile nasıl savaştılarsa bizde şimdi öyle savaşacağız. Seçim seçimden sonraki gün başlıyor. Biz seçimi kazandığımızda sevinmedik. İddialı konuşmadık ama iddialı olduk. Trabzon’a her gün bir çivi çaktık. Değişimler yaptık. Trabzon tarihinin en büyük yatırımını aldı. Bugün Trabzon’da 2 Milyar TL yatırım yapıldı. Sporda sağlıkta kentsel dönüşümde her alanda yapıldı. Trabzon’da bugün karaciğer böbrek nakli yapılıyorsa bu bir başarıdır. İnsanın istediği hastanede tedavi olabilmesidir çağdaşlıktır. Duble yolda konforlu yolculuk yapabiliyorsa Atatürkçülük, Milliyetçilik budur. Bugün mazlum milletler bizden görev bekliyor. Türkiye büyüsün dünyaya örnek olsun diyor. Biz bize ait değiliz. Nasıl ecdadımız bu coğrafyada sorumluluk duyduysa bizimde sorumlu olmamız gerekir.

Büyük önder Atatürk her zaman  yolların artmasını istemiştir. Bunu Ak Parti yaptı. Gerçek Atatürkçülük budur.

İyi ki demokrasi var iyiki seçim var. Karşı taraflar iftira atacak ancak biz kendi üslubumuzla devam edeceğiz. Trabzon’un her noktasına hizmet gidecek. Arkamızda hükümetimizin büyük desteği var. 2013 Mayısı Türkiye’nin en başarılı ayıdır. 3. Köprü, yeni havalanı, nükleer santral, İMF’ye borç bitti. Bu ayda ihracat rekor kırdı. Ancak bir operasyon yapıldı. Darbeyle bir şey yapılamayacağını anlayamayanlar büyük bir ahlaksızlık yaptı. Ancak bu kumpasın üzerinden geleceğiz. 29 Mart’ta bu savaşı kazanacağız. Bizi her zaman en yüksek oyları veren Trabzon halkına saygılarımı iletiyorum.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel