Otomobil Harşit Çayı'na uçtu

Kaza gece yarısı saat 00. 15 sıralarında meydana geldi. Trabzon-Gümüşhane karayolu üzerinde bulunan Torul İlçesi'nin çıkışında kontrolden çıkan sürücüsü ve plakası henüz belirlenemeyen otomobil, bariyerlere çarptıktan sonra Harşit Çay'ına uçtu. İhbar üzer

Otomobil Harşit Çayı'na uçtu

Kaza gece yarısı saat 00. 15 sıralarında meydana geldi. Trabzon-Gümüşhane karayolu üzerinde bulunan Torul İlçesi'nin çıkışında kontrolden çıkan sürücüsü ve plakası henüz belirlenemeyen otomobil, bariyerlere çarptıktan sonra Harşit Çay'ına uçtu. İhbar üzerine bölgeye gelen Gümüşhane İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ile Torul İlçesi itfaiye ve 112 ekipleri, arama kurtarma çalışmalarına başladı.

Harşit çayının debisinin yüksek olması nedeniyle yeri tesbit edilen araca ulaşılamadı. İçerisinde kaç kişinin bulunduğu henüz belirlenemeyen aracın sudan çıkarılması için çalışma başlatıldı.

Görgü tanığı Ali Osman Öztürk, "Evde camdan dışarı bakarken Gümüşhane yönüne giden bir aracın kaydığını gördüm. Yolun kenarına kadar yan yatarak gelen araç bankete çarpınca havalandı ve dereye uçtu. 112 ve 155 arayarak olayı yetkililere haber verdim" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel