Ordu'da 45 köy yolu ulaşıma kapatıldı

İl Özel İdaresi Yol Ulaşım Müdürü Abdulkadir Hatipoğlu, Ordu’da 45 köy yolunun kar yağışı nedeniyle ulaşıma kapalı olduğunu söyledi.Ordu İl Özel İdaresi Yol Ulaşım Müdürü Abdulkadir Hatipoğlu, Ordu il genelinde 102 araç ve 76 ekiple karla mücadele ettikle

Ordu'da 45 köy yolu ulaşıma kapatıldı

İl Özel İdaresi Yol Ulaşım Müdürü Abdulkadir Hatipoğlu, Ordu’da 45 köy yolunun kar yağışı nedeniyle ulaşıma kapalı olduğunu söyledi.

Ordu İl Özel İdaresi Yol Ulaşım Müdürü Abdulkadir Hatipoğlu, Ordu il genelinde 102 araç ve 76 ekiple karla mücadele ettiklerini belirtti. Ordu İl Özel İdaresi’nin 112 sağlık ekipleri ile irtibatlı şekilde çalıştıklarını ifade eden Müdür Hatipoğlu, “Ordu il genelindeki 479 köyümüzde 102 araç 76 ekiple karla mücadelemiz devam ediyor. Saat 09.00 itibariyle 45 köy yolumuz ulaşıma kapalı. Kapalı köy yollarında kar yağışı değil, tipi olması nedeniyle açılan yol tekrar kapanıyor. Rüzgarın kesilmesinden sonra o yollarımızda açılacaktır. Çalışmalarımızı 112 sağlık ekipleri ile irtibatlı sürdürüyoruz. Hastalara ve cenazelere öncelik veriyoruz. Okul yollarımıza öncelik veriyoruz. Ondan gurup yollarından başlayarak birinci derece öncelikli yollarımızı açıyoruz. Bu öncelikler sona erdikten sonra mahalle yollarına giriyoruz. Asıl kar yağışı bu akşam bekleniyor” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel