Ordu Fatsa'da tüp patladı !

Olay, Şerefiye Mahallesi Deniz Sokak No: 9’da meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Şükran Yıldırım ve kızı Nurcan Yıldırım evde oldukları anda aniden mutfakta bulunan tüp henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı büyük bir sesle patladı. Patlamayla evin

Ordu Fatsa'da tüp patladı !

Olay, Şerefiye Mahallesi Deniz Sokak No: 9’da meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Şükran Yıldırım ve kızı Nurcan Yıldırım evde oldukları anda aniden mutfakta bulunan tüp henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı büyük bir sesle patladı. Patlamayla evin camları kırılarak sokağa savruldu.

Patlama anında sokaktan geçen vatandaşlar durumu 112 Acil ve 110 itfaiyeye bildirdi. Olay yerine ilk gelen emniyet güçleri patlama olan evin kapısını kırarak içeri girdiler ve içerde yerde yatan iki yaralıyı hemen dışarı çıkardı. Yaralılar, 112 Acil sağlık ekipleri tarafından Fatsa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel