O şoförün durumu nasıl?

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Farabi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Tevfik Özlü, Fenerbahçe otobüsüne yapılan silahlı saldırıda yaralanan şoför Ufuk Kıran'a, bugün itibarıyla hafif gıdalar vermeye başladıklarını bildirdi.Özlü, yaptığı açıklamada, Kır

O şoförün durumu nasıl?

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Farabi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Tevfik Özlü, Fenerbahçe otobüsüne yapılan silahlı saldırıda yaralanan şoför Ufuk Kıran'a, bugün itibarıyla hafif gıdalar vermeye başladıklarını bildirdi.

Özlü, yaptığı açıklamada, Kıran'ın sağlık durumunun gayet iyi olduğunu belirtti.

Kıran'ın yoğun bakım ünitesindeki tedavisinin devam ettiğini dile getiren Özlü, ''Hastamız düne göre bugün çok daha rahat ve durumu git gide normalleşiyor'' ifadesini kullandı.

Özlü, Kıran'ın bugün itibarıyla beslenmesini de açacaklarını kaydederek, ''Bugün itibarıyla hastamıza hafif gıdalar vermeye başladık. Şu anda konuşuyor ve morali gayet iyi. Hayati fonksiyonları iyi ama tedbir amaçlı yoğun bakımda tutacağız. Yakın zamanda kendisini servise çıkartmayı planlıyoruz'' dedi.

Şu anda herhangi bir cerrahi müdahale düşünmediklerini vurgulayan Özlü, ''Bu olay bizi üzdü ama bir taraftan da şoförümüzün şu anki sağlık durumu bize teselli oldu. Hem kendisine hem de yakınlarına 'geçmiş olsun' diyorum'' şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel