“Muhammet Balta’ya Ankara’da Yoğun İlgi”

Ankara’da her yıl geleneksel olarak düzenlenen Her Yönüyle Trabzon Etkinliklerine katılan Çevre ve Şehircilik Eski Bakan Yardımcısı Muhammet Balta etkinlikte vatandaşların ve tüm stantların ilgi odağı oldu.Sıcakkanlı davranışlarıyla tüm stantlarda hemşeri

“Muhammet Balta’ya Ankara’da Yoğun İlgi”

Ankara’da her yıl geleneksel olarak düzenlenen Her Yönüyle Trabzon Etkinliklerine katılan Çevre ve Şehircilik Eski Bakan Yardımcısı Muhammet Balta etkinlikte vatandaşların ve tüm stantların ilgi odağı oldu.

Sıcakkanlı davranışlarıyla tüm stantlarda hemşerileri hemhal olan Muhammet Balta “Bizler Trabzonluyuz. 81 ilden dostlarımız kardeşlerimiz burada görmek bizleri çok mutlu ediyor. Trabzon gerçekten Türkiye’nin farklı bir mozaiğidir. Arkadaşlarımızın bu etkinliği içerisinde bulunmaktan büyük gurur duydum. Bizler bu sevgi ve saygıyı bugüne kadar nasıl yaşattıysak bundan sonrada devam edeceğine hiç şüphem yoktur. Bu anlamda bu günlerin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Halkımızın hemşerilerimizin ilgili bizleri ziyadesiyle memnun etti. Bu organizasyonu yapan Trabzon Vakfına başarılar diliyorum. Allah onlardan razı olsun. Birlikte Türkiye’yiz diyorum. Birlik ve kardeşlik içerisinde daha nice yıllara diliyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel