Müftü'den hastalara ziyaret

Trabzon İl Müftüsü Veysel Çakı, din hizmetleri ve eğitim şube müdürü Osman Altın ve vaize Ayşe Yılmaz’la birlikte Özel İmperial Hastanesi’nde tedavi gören hastaları ziyaret etti.İl Müftüsü Veysel Çakı ve beraberindeki heyet öncelikle Özel İmperial Hastane

Müftü'den hastalara ziyaret

Trabzon İl Müftüsü Veysel Çakı, din hizmetleri ve eğitim şube müdürü Osman Altın ve vaize Ayşe Yılmaz’la birlikte Özel İmperial Hastanesi’nde tedavi gören hastaları ziyaret etti.

İl Müftüsü Veysel Çakı ve beraberindeki heyet öncelikle Özel İmperial Hastanesi başhekimi Dr. Ömer Fatih Çelik’i makamında ziyaret ederek bir süre sohbet ettiler. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Dr. Ömer Fatih Çelik “Hasta ziyaretleri hastalara moral verir ve hastalar üzerinde olumlu izler bırakır. Hastalıklarının iyileşme sürecine katkı sağlar. Bu bakımdan Sayın Müftümüzün gerçekleştirmiş olduğu bu ziyaret hastalarımız için önemlidir. Kendisine teşekkür ediyoruz” dedi.

muftu_500.jpg

Trabzon İl Müftüsü Veysel Çakı ise “Hasta ziyaretinin dinimizde ve kültürümüzde önemli bir yeri bulunmaktadır. Bu itibarla gerçekleştirdiğimiz hasta ziyaretlerinde iki amacımız vardır. Birincisi; ziyaret eden bizlere yöneliktir. Kalbimizin yumuşaması, hastanın duasını almak, sağlığımızın kıymetini bilmek gibi. İkincisi ise hastalarımıza moral vermek, dua etmek, yanlarında olduğumuzu, yalnız olmadıklarını hissettirmektir” diye konuştu.

Konuşmaların ardından servislerde yatan hastaları ziyaret eden İl Müftüsü Veysel Çakı ve beraberindeki din görevlileri, hastalarla sohbet edip hediye takdim ettiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel