MHP Trabzon'dan Ortahisar'a ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon İl Başkanı Muammer Demeli beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunduORTAK PAYDAMIZ TRABZONMHP Trabzon il teşkilatı Ortahisar Be

MHP Trabzon'dan Ortahisar'a ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Trabzon İl Başkanı Muammer Demeli beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

ORTAK PAYDAMIZ TRABZON

MHP Trabzon il teşkilatı Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç’e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. Ziyarette İl Başkanı Demeli, Trabzon için atılacak her adımda MHP olarak belediyenin yanında olacaklarını söyledi.

Belediye yönetimini hak ettiği zaman takdir edeceklerini ancak gördükleri yanlışları da yapıcı eleştirilerle dile getireceklerini ifade eden Demeli, “Hiçbir zaman yıkıcı muhalefet yapmayacağımızı da arkadaşlarımla şimdiden söz veriyoruz. Bizler zaten birbirimizi tanıyoruz, bizler Trabzon’un öz ve öz çocuklarıyız. İnşallah her şeyin çok daha güzel olacak olduğuna da inanıyorum. Ben başarılar diliyorum hayırlı olsun diyorum. Burada bizim ortak paydamız Trabzon’dur” dedi.

KATILIMCI ANLAYIŞLA ORTAHİSAR’I YÖNETECEĞİZ

Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç ise MHP teşkilatının ziyaretinden büyük memnuniyet duyduğunu ifade etti. Trabzon’daki seçim yarışının gayet güzel bir ortamda geçtiğini ifade eden Genç şunları kaydetti: Trabzon’daki seçim yarışı gayet medeni bir şekilde gerçekleşti. Burada en aktif rol alan il başkanlarımızdan da bir tanesi sizlerdiniz. Ben bu manada sizlere teşekkür etmek istiyorum, güzel düzeyli bir yarış oldu. Seviyeli bir yarış oldu. Bunun yanı sıra şu anda ifade ettiğiniz yaklaşım nedeniylede ayrıca teşekkür ederim. Çünkü sizinde ifade ettiğiniz gibi bu şehir bizim bir tane Trabzon’umuz var.

Biz hep şunu ifade ettik evveliyatında bu şehre bir çivi çakan her kim ise Allah ondan razı olsun. Bugünde aynı şekilde, belki bu dönem belirli hizmetler bizlere nasip olacak, ancak bu yaklaşımlarınızla başkanlık makamında kendimizi daha sorumlu ve daha motive hissedeceğiz. Diyeceğiz ki biz doğru bir şeye karar vermişsek eminiz ki iktidarıyla muhalefetiyle bu şehir bize destek olacak. Bunun örneğini de sizlerin partisinden seçilen çok değerli meclis üyeleri, MHP Gurubunun ilk meclis toplantısında hissettik. Gerçekten hem mesleki birikimi hem siyasi yaklaşımları fikirleri veya muhalefetleri, hepsinden gerçekten samimi olarak istifade ediyorum.

Bir konuda ben kendilerinin fikirlerini diğer siyasi partilerin yaklaşımlarından daha yapıcı ve daha iyi buldum. Ve o doğrultuda bir karar ibraz ettik mecliste. Bu dönem gerek muhalefetiyle gerek sivil toplum örgütleriyle hep beraber katılımcı bir yönetim anlayışıyla bu yeni kurmakta olduğumuz Ortahisar ilçemize güzel işler ve güzel hizmetler yaparız. Yatırımlara politik bir yaklaşımla bakmamamız lazım. Mesela, şehrimizin tarihi, kültürü, sanatı konusunda şehrimizi altyapı ve yapısal dönüşüm konusunda bu dönemde daha farklı olacağını düşünüyorum ve şehrin tarihi yapısını ön plana çıkmasını istiyorum. Bu tarihi dönüşümün yanı sıra asıl hedefimiz Çimento Fabrikasıdır.

Bu konuda da ben iktidarımızla muhalefetimizle, ben her türlü desteğinizi istiyorum ve bekliyorum. İnşallah oralarda çok güzel bir dönüşümle beraber sizlerin ve STK’ların fikirleriyle orayı güzel bir alana dönüştürürüz. Bu konularda bütün siyasi partilerimizle yapılacak yatırımlarda el ele vererek bu şehrimize yatırım almalıyız. Gerekirse hep beraber Ankara’ya gitmemiz gerekiyorsa oraya da hep beraber gidip yatırımları almamız için çalışmalıyız. Bu şekilde bir çalışmayı ben şehir adına çok daha faydalı olarak görüyorum. Şehrimiz adına yapılan yapıcı eleştiriyi ben her anlamda önemsiyorum. Beraber ortak çalışma yapılacağını seçimden öncede söyledim, burada sizlerin huzurunda da söylüyorum.” 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel