MHP Giresun'da startı verdi

MHP Giresun İl Başkanı İbrahim Dizdar, bugünden itibaren 7 Haziran tarihinde yapılacak olan genel seçimlerin startını verdiklerini söyledi. Dizdar, düzenlediği basın toplantısında, birlik ve beraberlik içerisinde hareket eden MHP'nin Giresun ve Türkiye'de

MHP Giresun'da startı verdi
MHP Giresun İl Başkanı İbrahim Dizdar, bugünden itibaren 7 Haziran tarihinde yapılacak olan genel seçimlerin startını verdiklerini söyledi.
 
Dizdar, düzenlediği basın toplantısında, birlik ve beraberlik içerisinde hareket eden MHP'nin Giresun ve Türkiye'de birinci parti olacağını iddia etti.
 
Bugünden itibaren seçim startını verdiklerini kaydeden Dizdar, "Bugün kutlu bir gün. Seçim startını veriyoruz. 7 Haziran tarihine kadar gece gündüz çalışacağız. Giresun ve Türkiye'de başarıyı yakalamak için yılmadan, yorulmadan mücadele edeceğiz" dedi.
 
"Hedefimiz önce Giresun'da birinci parti olmak. Daha sonra Türkiye'de iktidara gelmek" diyen Dizdar, sözlerini şöyle sürdürdü:
 
"Birlik ve beraberlik içerisinde hedefe ulaşacağımıza inancımız tamdır. Adalet ve haktan ayrılmayacağız. Zulme ve kayırmacılığa son vereceğiz. Giresun'un hakkını kimseye yedirmeyeceğiz." 
 
Dizdar, Giresun'da MHP milletvekili adaylarının ise Orhan Erzurum, Ali Karadeniz, Bora Kılıç ve Hasan Yılmaz olduğunu kaydederek, Giresun halkından destek istedi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel