Marmara Üniversitesi Trabzon'da

   Trabzon Valisi Dr Recep  Kızılcık, Trabzonlu sınıf arkadaşları İrem Çavuşoğlu ile Betül Ayaz’ın misafiri olarak Trabzon’a gelen Edirneli Buse Kerimler, Tekirdağlı Ezgi Uluğ, İzmirli Aylin Çoban ve Kayserili İpek Birer ile makamında bir süre görüştü.  Ö

Marmara Üniversitesi Trabzon'da

   Trabzon Valisi Dr Recep  Kızılcık, Trabzonlu sınıf arkadaşları İrem Çavuşoğlu ile Betül Ayaz’ın misafiri olarak Trabzon’a gelen Edirneli Buse Kerimler, Tekirdağlı Ezgi Uluğ, İzmirli Aylin Çoban ve Kayserili İpek Birer ile makamında bir süre görüştü.

  Öğrenciler sohbet eden Vali Kızılcık, ülkenin yönetiminin gelecekte gençlerin olacağını vurgulayarak, ‘Ülke yönetimi sizlere emanet edilecektir. Siz gençler bu ülkeyi bizlerden daha üst noktalara taşımalısınız. Ben size inanıyorum. Bu ülke siz gençler sayesinde emin ellerde olacaktır” dedi.

  Öğrenciler de kendilerini makamında kabul ettiği için Vali Kızılcık’a şükranlarını arz ederek, yanlarında getirdikleri hediyeleri takdim ettiler. Öğrenciler Trabzon’a ilk defa geldiklerini ve doğal güzelliklerinden çok etkilendiklerini ifade ederek, “Her fırsatta Trabzon’a gelmeye çalışacağız” dediler.

  Daha sonra Vali Kızılcık, öğrencilere Trabzon’a özgü hediyeler vererek, fotoğraf çektirdi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel