Fırtına Vadisi'nde rafting heyecanı

 Fırtına Vadisi'nde düzenlenen 2. Uluslararası Gençlik Rafting Şöleni'nde, altı ülke ve Türkiye'nin 16 farklı şehrinden 100'ü aşkın genç rafting heyecanı yaşadı. Kurulduğu günden beri birçok sosyal ve kültürel faaliyete imza atan Trabzon Belediyesi Gençli

Fırtına Vadisi'nde rafting heyecanı

 

Fırtına Vadisi'nde düzenlenen 2. Uluslararası Gençlik Rafting Şöleni'nde, altı ülke ve Türkiye'nin 16 farklı şehrinden 100'ü aşkın genç rafting heyecanı yaşadı.

 

Kurulduğu günden beri birçok sosyal ve kültürel faaliyete imza atan Trabzon Belediyesi Gençlik Meclisi, Rize'nin Fırtına Vadisi'nde 2. Uluslararası Gençlik Rafting Şöleni düzenledi. Etkinliğe Gençlik Meclisi üyelerinin yanı sıra Türkiye'nin 16 farklı şehrinden ve dünyanın 6 ülkesinden 100'ü aşkın genç katıldı. Botlar arasında düzenlenen yarışmayı ilk üç sırada tamamlayanlara çeşitli hediyeler verildi. Rafting yorgunluğunu üstlerinden atamadan Ayder'e doğru yola çıkan gençler, yaylada kaplıca keyfi yaşadı.

 

Trabzon Belediye Gençlik Meclisi Başkanı Muammer Tosun, kuruldukları günden itibaren hep gençlik için çalıştıklarını belirterek, "Bu sporu daha önce hiç yapmamış gençlerin üzerlerindeki yorgunluklarını atmalarını sağlamak ve stres atmalarını sağlamak için 2. Uluslararası Gençlik Rafting Şöleni'ni düzenledik. Gençlerin bu organizasyondan mutlu olarak ayrılmaları bizleri de mutlu etti. Bundan sonra da farklı sportif aktivitelere imza atacağız. Bizlere her zaman destek veren Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'na teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler