Mahkum araçtan firar etti!

Giresun Adliyesi'nde bu sabah hareketli saatler yaşandı. Hırsızlık zanlısı olarak aranan bir kişi gözaltına alındıktan sonra jandarma aracından firar etti ancak çok fazla kaçamadan yeniden yakalandı.Hakkında arama kararı çıkartılan hırsızlık zanlısı A.Ö.

Mahkum araçtan firar etti!

Giresun Adliyesi'nde bu sabah hareketli saatler yaşandı. Hırsızlık zanlısı olarak aranan bir kişi gözaltına alındıktan sonra jandarma aracından firar etti ancak çok fazla kaçamadan yeniden yakalandı.

Hakkında arama kararı çıkartılan hırsızlık zanlısı A.Ö. sabah saatlerinde Giresun Adliyesi'ne getirildi. İşlemlerinin ardından elleri kelepçelenerek jandarma jandarma aracına konulan A.Ö. jandarma erinin bir anlık açığından faydalanarak aracın kapısını açarak elleri kelepçeli olarak kaçmaya başladı. Jandarmanın yaklaşık 500 metrelik kovalamacasının ardından zanlı bir fındık bahçesinde kıskıvrak yakalandı.

Zanlı yeniden gözaltına alınıp jandarmaya götürülürken, zanlı A.Ö’nün hırsızlık şebekesine ait bir grubun elamanı olarak arandığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel