Lokali bastılar kavga çıkardılar!

Haber61.Net / Haber Servisi : Trabzon’un Kemerkaya Mahallesinde bulunan bir lokale üye olmadıkları halde giriş yapan iki kişi çıkardıkları taşkınlık neden ile uyarılınca arbede çıkardı. Çıkan arbede sokağa taşınca olaya polis müdahale etti. Edinilen bilgi

Lokali bastılar kavga çıkardılar!

Haber61.Net / Haber Servisi : Trabzon’un Kemerkaya Mahallesinde bulunan bir lokale üye olmadıkları halde giriş yapan iki kişi çıkardıkları taşkınlık neden ile uyarılınca arbede çıkardı. Çıkan arbede sokağa taşınca olaya polis müdahale etti. Edinilen bilgiye göre; akşam saat 23:30 sularında Kemerkaya mahallesinde bulunan ve üyelere haricinin girişinin yasak olduğu dernek lokaline giren K.K (35) ile S.A (55) bir süre lokalde oturdu.

RAHATSIZ EDİCİ DAVRANDILAR

Bir süre etrafa rahatsızlık veren şahısları lokal işletmecisi A.T, dışarı çıkardı. Şahısları dışarı çıkardıktan sonra kapıyı kilitleyen A.T bir süre sonra şok oldu. Lokalin kapısını kıran iki kafadar içeri girerek taşkınlık çıkarmaya devam etti. Bu esnada ellerinde bulunan bıçakla terör estiren kafadar olay çıkarmaya devam etti.

POLİSE HABER VERDİLER

İşletme sahibi A.T polis ekiplerine haber vererek yardım istedi. Olay yerine Çarşı polis merkezi ekipleri geldi. Polis ekipleri taşkınlık çıkaran şahısları sakinleştirerek gözaltı. Karakolda tutulan iki şahıs üzerinde iki adet bıçak ile teslim alınırken lokal işletmecisinin şahıslar hakkında şikayetçi olduğu öğrenildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel