Kundurucalar'ın Üzeri Kapanıyor!

Trabzon Kuyumcular Odası yeni yönetiminin bir projesi olan ‘Kunduracılar Caddesi’nin üzerinin kapatılması projesi’ masaya yatırıldı. Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç bu projenin hayata geçirilebilmesi için ne gerekiyorsa yapılabileceğini söyled

Kundurucalar'ın Üzeri Kapanıyor!
Trabzon Kuyumcular Odası yeni yönetiminin bir projesi olan ‘Kunduracılar Caddesi’nin üzerinin kapatılması projesi’ masaya yatırıldı. Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç bu projenin hayata geçirilebilmesi için ne gerekiyorsa yapılabileceğini söyledi.
 
Trabzon Kuyumcular Odası Başkanı Ali Yazıcı seçim öncesinde bulunduğu vaatlerini gerçekleştirmek üzere yönetimi ile birlikte Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’e hem “hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu hem de projeleri için fikir alışverişi yaptı. Kunduracılar Caddesi’nin üzerinin kapatılması ve bu caddenin bir AVM havasına büründürülebilmesi için adım atılmasını isteyen Yazıcı, ziyarette yaptığı konuşmada, “Bu caddede çok güzel bir ambiyans olacağına inanıyoruz. Kapalı çarşı havasında bir AVM oluşturulabilir. Esnafımızın da Trabzon halkının da bu projeden faydalanacağına inanıyoruz. Ortak çalışarak bugünkü mimari gelişmişliği kullanarak bu projeyi hayata geçirmeliyiz. Trabzon’a çok güzel hizmetler getireceğinize güvenimiz sonsuzdur, bu anlamda Trabzon’un dinamikleri olarak birlikte çalışarak başarı elde edebiliriz” dedi.
 
Projeye sıcak bakan Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç ise yaptığı açıklamada, “Trabzon’a turist geliyor ve şehir merkezine girmeden Sümela Manastırı’na, Uzungöl’e gidiyor. Şehir merkezine gelmiyor. Bu anlamda şehir merkezine yapacağımız bu tür projeler önemli. Turisti bir şekilde meydana ulaştırmak lazım.  Bir ring oluşturmak lazım. Bu anlamda Kunduracılar Caddesi’nin üzerinin kapatılması projesine başlayalım” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel