KTÜ'lü öğrencinin cesedi bulundu

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Fatih Eğitim Fakültesi öğrencisi olan ve 1 hafta önce ortadan kaybolan Orhan Burak Atasoy’un bu sabah deniz kıyısında cesedi bulundu.Edinilen bilgiye göre, KTÜ Fatih Eğitim Fakültesi Coğrafya Öğretmenliği 1. sınıf öğren

KTÜ'lü öğrencinin cesedi bulundu

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Fatih Eğitim Fakültesi öğrencisi olan ve 1 hafta önce ortadan kaybolan Orhan Burak Atasoy’un bu sabah deniz kıyısında cesedi bulundu.

Edinilen bilgiye göre, KTÜ Fatih Eğitim Fakültesi Coğrafya Öğretmenliği 1. sınıf öğrencisi olan 21 yaşındaki Orhan Burak Atasoy, 7 Ocak Cuma günü akşam saat 20.30’dan bu yana kayıp olarak aranıyordu. Fatih Eğitim Fakültesi Kampüsü’nde Kredi Yurtlar Kurumu’na ait yurtta kalan Atasoy, Cuma akşamı yurda dönmeyince yurt yetkilileri tarafından jandarma ve polise haber verilmiş ve yapılan araştırmada Atasoy’un yurttaki dolabında “Anne-baba sizi çok seviyorum. Ölümümden kimse sorumlu değildir” yazılı not bulunmuştu. İntihar etmesinden şüphelenilen Atasoy’un bu sabah Yıldızlı Bölge Trafik Müdürlüğü sahilinde cesedi bulunurken, cesedi otopsi için Trabzon Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı. Yapılan ilk otopsisinde denizde boğularak öldüğü belirlenen Atasoy’un cenazesi bugün uçakla Ankara’ya gönderildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel