KTÜ TIP soyanlar yakalandı

Haber61 – Haber Servisi – Karadeniz Teknik Üniversitesi Farabi Hastanesi Tıp Fakültesi Onkoloji Ana Bilim Dalı Kemoterapi İlaç Hazırlama Ünitesine giren hırsızlar 35 Bin TL değerinde ilaçları çalarak kayıplara karışmıştı. Bu hırsızlığın ardından titiz bir

KTÜ TIP soyanlar yakalandı

Haber61 – Haber Servisi – Karadeniz Teknik Üniversitesi Farabi Hastanesi Tıp Fakültesi Onkoloji Ana Bilim Dalı Kemoterapi İlaç Hazırlama Ünitesine giren hırsızlar 35 Bin TL değerinde ilaçları çalarak kayıplara karışmıştı. Bu hırsızlığın ardından titiz bir çalışma yapan Trabzon Emniyet’i Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, 16 Nisan gecesi meydana gelen olayı aydınlatarak Adana Emniyeti ile birlikte ortak operasyon yaparak hırsızları yakaladı.

KTÜ TIP fakültesinde güvenlik kamera görüntülerine takılan 3 zanlının ilaçları çaldığı dolap üzerindeki parmak izleri ile yola çıkan Trabzon Hırsızlık Bürosu ekipleri, şahısların Adana nüfusuna kayıtlı olduklarını tespit etti. 3 hırsız Adana, İzmir, Samsun ve Elazığ’da da üniversite hastanelerine girerek aynı yöntem ile birlikte ilaç çaldıkları tespit edildi. Trabzon Hırsızlık Büro ekipleri, şahısların Adana’da bulunan ikametlerini tespit etti.

İki ilin ortak operasyonu ile birlikte Y.A ve M.A.K, gözaltına alınarak Adana Emniyetine getirildi. Şahısların diğer suç ortağı O.D, ise Y.A’nın emniyette vermiş olduğu ifadeler doğrultusunda Elazığ’da bir hastanede kıskıvrak yakalandı. Şahısların, hastanelere hasta gibi giderek günlerce yapmış oldukları keşif sonrası hırsızlıkları tamamladıkları öğrenildi. Şahısların bu zamana kadar 500 bin TLlik vurgun yaptığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel