Köyde 20 ev alev aldı

Samsun'un Vezirköprü ilçesine bağlı Kızılkese köyünde bir evde çıkan yangın 20 eve sıçradı. Durağan ve Vezirköprü ilçe belediyelerinden gelen itfaiye ekiplerinin sokakların dar olması sebebiyle müdahalede güçlük çektiği ve yangının önlenemediği bildiriliy

Köyde 20 ev alev aldı

Samsun'un Vezirköprü ilçesine bağlı Kızılkese köyünde bir evde çıkan yangın 20 eve sıçradı. Durağan ve Vezirköprü ilçe belediyelerinden gelen itfaiye ekiplerinin sokakların dar olması sebebiyle müdahalede güçlük çektiği ve yangının önlenemediği bildiriliyor.

Telefonla bilgi veren köylü Ramazan Karkaş, "Köyümüz 80 hane. Yangına eğer havadan müdahale edilmezse sabaha kadar köy kül olabilir. Köy sokaklarının dar olması sebebiyle gelen itfaiye araçları yanan evlere yanaşamıyor." dedi.

Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, Kızılkese köyünde çıkan ev yangınlarına Vezirköprü ve Durağan ilçe belediyelerinin müdahale ettiğini, duruma göre yakın ilçelerden takviye itfaiye ekibi sevk edileceğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel