Kolpa Giresun'u salladı

Giresun Belediyesi Cumhuriyet haftası etkinlikleri kapsamında Giresun Atatürk Meydanı'nda konser veren Kolpa grubu Giresun'u salladı. Yaklaşık 15 bin kişinin katıldığı konser’e Belediye Başkanı Kerim Aksu’da katıldı.Konser arasında kısa bir konuşma yapan

Kolpa Giresun'u salladı

Giresun Belediyesi Cumhuriyet haftası etkinlikleri kapsamında Giresun Atatürk Meydanı'nda konser veren Kolpa grubu Giresun'u salladı. Yaklaşık 15 bin kişinin katıldığı konser’e Belediye Başkanı Kerim Aksu’da katıldı.

Konser arasında kısa bir konuşma yapan Başkan Aksu,” Bugün Atatürk meydanında Cumhuriyet bayramı etkinliklerimizin son günündeyiz. Siz değerli halkımızın isteği üzerine Kolpa grubunu şehrimize getirdik. Bizler siz değerli Giresun’lu hemşerilerimizi çok seviyoruz. Sizin mutluluğunuz bizim mutluluğumuzdur. Sizin sevinciniz bizim sevincimizdir. Ben tekrardan hepinizin Cumhuriyet Bayramı'nı kutluyorum. Bir Giresun aşığı olarak buraya geldiğiniz ve konserimize katıldığınız için hepinize teşekkürlerimi sunuyorum. Ben Kolpa’ya Giresun anısına Fındık Başımızın Taçı heykelciği hediye ediyorum. Kendisi burada bizlere çok güzel bir akşam yaşattı. Ama asıl güzelliği bu akşam bu meydanları doldurarak siz yaptınız. Sizlere ve Kolpa grubuna çok teşekkür ediyor iyi eğlenceler diliyorum”dedi.

Söylediği parçalarla Giresun halkını coşturan Kolpa grubu solisti ise, “Bu etkinlikler de sizi bizlerle buluşturan Giresun Belediye Başkanımız Sayın Kerim Aksu’ya çok teşekkür ediyoruz. Bu coşkulu kalabalıkta sizlerle olmaktan çok mutluyuz. Umarım sizlere unutulmaz bir gece yaşatacağız. Hep birlikte bu akşam burada eğleneceğiz. Bu akşam gördüğümüz kalabalığı, Giresun halkının coşkusunu hiç bir zaman unutmayacağız.” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel