Kızılcık okullarda inceleme yaptı

 Trabzon Valisi Recep Kızılcık, 2012-2013 eğitim-öğretim yılı öncesi inşaat ve tadilat çalışmaları yapılan okullarda incelemelerde bulundu.Vali Kızılcık, Milli Eğitim Müdürü Tamer Kırbaç, Çevre ve Şehircilik Müdürü Ali Vedat Çiftçi, Basın ve Halkla İlişki

Kızılcık okullarda inceleme yaptı

 

Trabzon Valisi Recep Kızılcık, 2012-2013 eğitim-öğretim yılı öncesi inşaat ve tadilat çalışmaları yapılan okullarda incelemelerde bulundu.

Vali Kızılcık, Milli Eğitim Müdürü Tamer Kırbaç, Çevre ve Şehircilik Müdürü Ali Vedat Çiftçi, Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Salih Özkan ile il merkezinde inşaat ve tadilat çalışmaları yapılan okulları gezdi.

Çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi alan Kızılcık, Trabzon'da bulunan okullarda fiziki açıdan bir sorunun kalmaması için çalıştıklarını belirterek, "2012-2013 eğitim-öğretim yılına 17 Eylül itibariyle başlıyoruz. Çocuklarımızın fiziki anlamda hazır mekanlarda eğitimlerini görebilmeleri adına sınıf mevcutlarını azaltmak için hazırlıklarımız devam ediyor. Bugün dört tane inşaatı bitmekte olan okulumuzun denetimi ve kontrolünü yaptık. Bu okullarımızın 17 Eylül'e yetiştirilmesi için çalışılıyoruz" diye konuştu.

Devlet olarak geleceğin teminatı olan gençlerin daha iyi eğitim görebilmeleri için daha fazla kaynak ayırdıklarını ifade eden Kızılcık, şunları kaydetti:

"Trabzon'umuzda bir spor lisesi inşaatına başlanmıştı. Spor lisemizi bu sene hizmete açıyoruz. Soğuksu'da bulunan 24 derslikli okulumuz da 17 Eylül'de açılarak hizmete sunulacak. Çukurçayır'daki 24 derslikli okulumuz da en kısa zamanda tamamlanacak. 17 Eylül tarihine kadar o inşaatımızın yetişmesi zor gibi görünüyor, zaten kendisine verilen süre de daha sonra bitirmesini öngörüyor. Bahçecik'te Yunus Emre İlköğretim Okulunu da inceledik. Selçuklu mimarisi ile yapılan okulumuz eğitim ve öğretime hazır."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel