Kendi istemedi halk bırakmadı!

Trabzon’un Beşikdüzü ilçesine bağlı Ardıçatak Mahallesi (Köyü) sakinleri, Beşikdüzü Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Muhammet Angın’ı aday olmamasına rağmen muhtar seçtiler.Daha önce köy statüsünde olan mahallede muhtarlık görevinde bulunan MHP ilç

Kendi istemedi halk bırakmadı!

Trabzon’un Beşikdüzü ilçesine bağlı Ardıçatak Mahallesi (Köyü) sakinleri, Beşikdüzü Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Muhammet Angın’ı aday olmamasına rağmen muhtar seçtiler.

Daha önce köy statüsünde olan mahallede muhtarlık görevinde bulunan MHP ilçe Başkanı Muhammet Angın, siyasete atılarak önce MHP yönetim kurulunda görev aldı. Ardından MHP’den İl Genel Meclisi üyesi seçilerek 5 yıl ilde görev yaptı.
 
Daha sonra MHP Trabzon İl Başkanı Nihat Birinci tarafından boşalan İlçe Başkanlığı görevine ataması yapıldı. İlçe Başkanı Angın, bu kez yapılan genel kurulda seçilerek ilçe başkanlığı görevine devam etti. 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde de mahalle statüsü alan Ardıçatak Köyü’nde aday olmadığı halde vatandaşlar tarafından kendisine sürpriz yapılarak, 58 oyla muhtar seçildi. Muhtar adayı olan Mehmet Angun’un ise 24 oy aldı. Böyle bir sürpriz karşısında görevden kaçamayacağını belirten Muhammet Angın; “Mahalleme ve ilçeme en iyi şekilde hizmet etmeye çalışacağım.” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel