Kemal Kılıçdaroğlu Trabzon’a ne zaman gelecek?

CHP Lideri Trabzon’a geliyor… Seçim çalışmaları kapsamında Trabzon programının tarihini açıklayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 21 Mayıs tarihinde 13.30’da meydan parkında partisinin düzenleyeceği mitingde Trabzon’a seslenecek.  Kılıçdaroğlu, “Yaş

Kemal Kılıçdaroğlu Trabzon’a ne zaman gelecek?
CHP Lideri Trabzon’a geliyor…
 
Seçim çalışmaları kapsamında Trabzon programının tarihini açıklayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 21 Mayıs tarihinde 13.30’da meydan parkında partisinin düzenleyeceği mitingde Trabzon’a seslenecek.  Kılıçdaroğlu, “Yaşanacak bir Türkiye’de huzur içinde yaşamak istiyoruz. Herkesin işi herkesin aşı olsun. Her anne çocuklarını okula güler yüzle göndersin. Kendi iç dünyasında barışık bir Türkiye, güzel bir Türkiye, herkesin gülümsediği bir Türkiye olsun istiyoruz. Onun için mücadele ediyoruz. Refahı tabana yayacağız. Emekçi kazanacak, esnaf kazanacak. Hayatın her alanında önce üreteceğiz sonra hakça bölüşeceğiz. Yani Ecevit’in dediği gibi ne ezen ne ezilen. İnsanca, hakça bir düzen istediğimiz''  dedi.
 
CHP Trabzon İl Başkanlığı miting için özel bir ekip oluşturdu hazırlıklarına da başladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel