Karan'dan Gümrükçüoğlu'na: İstifa et!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon İl Başkanı Yavuz Karan, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun istifa etmesi gerektiğini söyledi. Trabzon’da yıllardır sağlık sektöründe hizmet veren Özel Yıldızlıgüven Hastanesi sahibi H

Karan'dan Gümrükçüoğlu'na: İstifa et!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon İl Başkanı Yavuz Karan, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun istifa etmesi gerektiğini söyledi. 

Trabzon’da yıllardır sağlık sektöründe hizmet veren Özel Yıldızlıgüven Hastanesi sahibi Hasan Güven ile Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ile arasında yaşandığı iddia edilen hises devri olayı ile ilgili açıklama yapan Karan, “Sayın belediye başkanını ben istifaya davet ediyorum. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı yerine başka bir arkadaşımıza vekaleten bıraksın. Bununla ilgili yargıda ve kamuoyu vicdanında aklanana kadar bir başkası bu görevi devir alsın” dedi.

“Bunları çok tehlikeli buluyoruz" diyen Karan "Özel Yıldızlıgüven Hastanesi Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nin sınırları içerisinde olmamasına rağmen hastane çevresine 20 kamyon asfalt dökülmüştü. O zaman Trabzon Belediye Meclis üyesi Sezgin Yılmaz hanımefendi, hastanenin özel halkla ilişkiler müdiresi olarak para karşılığı bunu aldık dedi ve şimdi bu işlerde kareleri tamamladığımız zaman insanların aklına değişik şeyler geliyor. Bu konuda Cumhuriyet Halk Partisi olarak işin takipçisi olacağız. Gerekirse olayı adli makamlara taşıyacağız" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel