Malouda ile son kez!

Sezon bitmeden Trabzon’dan ayrılan Florent Malouda'nın takımdaki geleceğinin belirsizliğini koruduğu, ayrılmak isteyen Fransız oyuncunun kulüple son bir görüşme yapacağı öğrenildi.GEÇMİŞTEKİ ALACAK Trabzonspor’da geçtiğimiz sezon takım içerisinde sıkıntıl

Malouda ile son kez!

Sezon bitmeden Trabzon’dan ayrılan Florent Malouda'nın takımdaki geleceğinin belirsizliğini koruduğu, ayrılmak isteyen Fransız oyuncunun kulüple son bir görüşme yapacağı öğrenildi.

GEÇMİŞTEKİ ALACAK 

Trabzonspor’da geçtiğimiz sezon takım içerisinde sıkıntılar yaşayan, son olarak da oynatılmadığı gerekçesiyle lig bitmeden şehri terkettikten sonra, "Takımdan ayrılmak istiyorum. Geleceğe dönük alacaklarımdan vazgeçtim" dediği öne sürülen Malouda'nın geçmişteki alacaklarını ise bırakmak istemediği belirtildi.

Önümüzdeki günlerde yönetimle son bir görüşme daha yapacak olan Malouda’nın takımın başına Boşnak teknik adam Vahid Halilhodzic'in getirilmek istenmesine rağmen bir ara çelişkiye düştüğü, ancak yine de ayrılmak istediği ifade edildi. Kulüple yapacağı görüşmede maddi konularda anlaşma sağlanılması durumunda Malouda’nın sözleşmesini feshedeceği bildirildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler