Karadeniz’de şaşırtan görüntü!

Giresun Devlet Hastanesi  Kanser tedavi merkezinin hemen karşısında ormanlık alanda bulunan  kanserin en büyük tetikleyicisi ve nedeni olan radyasyon yayan bir baz istasyonu bulunuyor.Tedavi merkezine gelenler  hastanenin hemen karşısında aktif bir baz is

Karadeniz’de şaşırtan görüntü!

Giresun Devlet Hastanesi  Kanser tedavi merkezinin hemen karşısında ormanlık alanda bulunan  kanserin en büyük tetikleyicisi ve nedeni olan radyasyon yayan bir baz istasyonu bulunuyor.

Tedavi merkezine gelenler  hastanenin hemen karşısında aktif bir baz istasyonu bulunması nedeniyle şaşkınlık ve hayret içerisinde kalıyor. Uzmanların sıkça “Radyasyondan uzak durun “uyarısında bulunmalarına rağmen kanseri tedavi etme amacı bulunan bir binanın karşısında radyasyon yuvası  baz istasyonunun olması tepki çekiyor.

ks.jpg

Kanserin dostu olarak bilinen  baz istasyonunun  kanser tedavi merkezinin hemen karşısında bulunması , tedavi için hastaneye gelen hastaların da burada yapılacak tedavinin ne kadar sağlıklı olacağı konusunda şüpheye düşmesine sebep oluyor. Bu kötü ve ‘sağlıksız’ manzara karşısında yetkililerden bir açıklama bekleyen vatandaşlar ise baz istasyonuna tepki gösteriyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel