Karadeniz'de HDP gerginliği

Samsun’da Hakların Demokratik Kongresi ve Hakların Demokratik Partisi’nin (HDP) açtıkları stant gerginliğe neden oldu.  Samsun’un en işlek caddesi olan İstiklal Caddesi’ne Hakların Demokratik Kongresi ve HDP’nin açtığı “Taşeronlaşmaya Karşı Bir İmza da Se

Karadeniz'de HDP gerginliği
Samsun’da Hakların Demokratik Kongresi ve Hakların Demokratik Partisi’nin (HDP) açtıkları stant gerginliğe neden oldu. 
 
Samsun’un en işlek caddesi olan İstiklal Caddesi’ne Hakların Demokratik Kongresi ve HDP’nin açtığı “Taşeronlaşmaya Karşı Bir İmza da Sen At” adı altındaki standına vatandaşlar tepki gösterdi. Tepkinin büyümesi ile her iki tarafta birbirlerine taş attılar. Olaylar ara sokaklara da sıçradı. Olay yerine kısa sürede gelen çevik kuvvet ekipleri iki grup arasına girerek olayları daha fazla büyümeden engelledi.
 
Vatandaşları olay yerinden uzaklaştıran çevik kuvvet ekipleri daha sonra HDP’lileri de çevik kuvvet otobüsüyle güvenli bir şekilde olay yerinden uzaklaştırdı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel