Sadri Şener hiçbir şey bilmiyordu

Trabzonspor'daki kriz her geçen gün içinden çıkılmaz bir hale gelirken Eski Başkan Nuri Albayrak'ın açıklamalarında hedef tahtasına oturttuğu isimler arasında bulunan Hayrettin Hacısalihoğlu, Albayarak'a jet yanıt verdi. Hacısalihoğlu, " Albayrak yönetimi

Sadri Şener hiçbir şey bilmiyordu
Trabzonspor'daki kriz her geçen gün içinden çıkılmaz bir hale gelirken Eski Başkan Nuri Albayrak'ın açıklamalarında hedef tahtasına oturttuğu isimler arasında bulunan Hayrettin Hacısalihoğlu, Albayarak'a jet yanıt verdi.
 
Hacısalihoğlu, " Albayrak yönetiminin ibra edilmemesinin o günkü borçlar ile bir bağlantısı yok. İbra oylamasına o gün genel kurulda katılım çok azdı. Albayrak olanlarda yanılmıyorsam o dönemin bazı isimler o dönem katılmadılar. Albayrak, Özak'ın ibra ettirmedi söylemlerinde yine yanılıyor. Yok böyle bir durum Özak bey tamamen bu duruma karşıydı ve ibra edilmesini istiyordu. Kaldı bu konularda Sadri Şener'in haberi bile yoktu."dedi. 
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor