Karadeniz Reis'i geri verdi

Söğütlü Beldesi’nde dün saat 16.00 sıralarında serinlemek için denize giren Salih Reis boğulma tehlikesi geçirince, 20 yaşındaki ağabeyi İsa Reis de kardeşini kurtarabilmek için denize atladı. Ancak iki kardeş kısa süre içinde gözden kayboldu. İhbar üzeri

Karadeniz Reis'i geri verdi

Söğütlü Beldesi’nde dün saat 16.00 sıralarında serinlemek için denize giren Salih Reis boğulma tehlikesi geçirince, 20 yaşındaki ağabeyi İsa Reis de kardeşini kurtarabilmek için denize atladı. Ancak iki kardeş kısa süre içinde gözden kayboldu. İhbar üzerine gelen ekiplerin başlattığı arama çalışmaları sonrasında İsa Reis, olaydan yaklaşık 50 dakika sonra denizden çıkarılıp hastaneye götürüldü.

CESEDİ BULUNDU

Söğütlü Beldesi sahilinde Salih Reis'i bulabilmek için bu sabah erken saatte çalışma başlatıldı. Trabzon Sahil Güvenlik Komutanlığı ekiplerinin çalışması sonucu Reis'in cesedi, olay yeri yakınında bulundu. Ceset, Akçaabat Haçkalı Baba Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Aynı hastanede tedaviye alınan İsa Reis'in sağlık durumunun da ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel