Karadeniz fıkrası gibi

Sümela’nın Şifresi filminin yapımcısı Adem Kılıç, Fatih Usta adlı vatandaşın “Oğlumu izinsiz oynatıp bir de küfür ettiler” diyerek suç duyurusunda bulunmasını bu sözlerle yorumladı.Vizyondaki 2. haftasında 686 bin 617 seyirciyle 2011 yılının son haftasınd

Karadeniz fıkrası gibi

Sümela’nın Şifresi filminin yapımcısı Adem Kılıç, Fatih Usta adlı vatandaşın “Oğlumu izinsiz oynatıp bir de küfür ettiler” diyerek suç duyurusunda bulunmasını bu sözlerle yorumladı.

Vizyondaki 2. haftasında 686 bin 617 seyirciyle 2011 yılının son haftasında en çok izlenen film olan “Sümela’nın Şifresi Temel”, ilginç bir dava ile gündeme geldi.

Filmin Trabzon çekimlerinde izinsiz oynatıldığını söylediği 11 yaşındaki oğlu Güven Usta’ya ağır küfürler edildiğini öne süren Fatih Usta, çevresinde herkesin kendisiyle dalga geçtiği için sokağa çıkamadığını belirterek savcılığa suç duyurusunda bulunmuştu.

Filmin yapımcısı Adem Kılıç olayı “Tam bir Karadeniz fıkrası gibi. Bunu fıkra gibi anlatabilirsiniz” cümlesiyle özetledi.

Filmde 30 - 40 saniyelik rolünün olduğunu söylediği Güven Usta’nın çekimlere dayısı ve kuzenleriyle beraber geldiğini belirten Kılıç, şöyle dedi: “Kostümleri 10 gün önceden hazırlandı. Çocuklar replikleri ezberledi. Ailesinin bunu bilmemesi mümkün mü? Çocukları Karadeniz bölgesindeki temsilcimiz buldu.

Çocukların hepsinin de ailesinin filmde oynayacaklarından haberi var. Bunun şahitleri de var. En yakın şahidi de dayısı. Üstelik çocuk oyuncumuzun dayısı şikayetçi olduğu için eniştesine çok bozulmuş. Arkadaşımıza birisi akıl vermiş herhalde. Bu yüzden kızmıyorum”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel