Kanser taramasına destek vereceğiz

 TSO Başkanı Suat Hacısalihoğlu, Umut ve Savaşım Derneği tarafından kanser tarama aracıyla yürütülen çalışmaya Oda olarak destek vereceklerini belirtti. Hacısalihoğlu, “İnsan sağlığı bizim için herşeyin üzerindedir” dedi.   TTSO Yönetim Kurulu Başkanı Sua

Kanser taramasına destek vereceğiz

 

TSO Başkanı Suat Hacısalihoğlu, Umut ve Savaşım Derneği tarafından kanser tarama aracıyla yürütülen çalışmaya Oda olarak destek vereceklerini belirtti. Hacısalihoğlu, “İnsan sağlığı bizim için herşeyin üzerindedir” dedi.  
 
TTSO Yönetim Kurulu Başkanı Suat Hacısalihoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Umut ve Savaşım Derneği tarafından yürütülen projede, kanser tarama cihazlarıyla donanımla araçla ilçe merkezlerinde kanser tarama çalışmalarının yapıldığı belirtti. 
 
Yaklaşık 5 bin kadının kontrolden geçirildiği çalışmaların, köylerde de yürütülebilmesi için gerekli desteği TTSO olarak sağladıklarını ifade eden Hacısalihoğlu, şunları kaydetti:  ''İlçe merkezlerinde tarama çalışmaları yapıldı. Ancak kaynak yetersizliği nedeniyle bu çalışmalar durma noktasına geldi. Kanser tarama çalışmalarının devam etmesi için TTSO olarak destek veriyoruz. Böylece çalışmalar önümüzdeki günlerde devam edecek. Bu aynı zamanda bir sosyal sorumluluktur. Bizim için insanımızın sağlığı her şeyin üzerindedir. Yapılacak çalışmalarda bir tek insanımızın bile kurtarılacak olması çok önemli. Bu konuda üzerimize düşen bir görev olursa bunu memnuniyetle yerine getiririz.''
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel