İzleme komitesi artık değişiyor!

Trabzonspor’da son dönemde yapılan transferler nedeniyle sık sık tartışılan izleme komitesi Tolunay Kafkas’ın gelişinin ardından lav edildiği belirtildi. Kafkas’ın yeni bir izleme komitesi kurmayı düşündüğü, bu konuda eski yıldızlar Ali Kemal Denizci, Hüs

İzleme komitesi artık değişiyor!

Trabzonspor’da son dönemde yapılan transferler nedeniyle sık sık tartışılan izleme komitesi Tolunay Kafkas’ın gelişinin ardından lav edildiği belirtildi. Kafkas’ın yeni bir izleme komitesi kurmayı düşündüğü, bu konuda eski yıldızlar Ali Kemal Denizci, Hüseyin Tok, Necati Özçağlayan, İhsan Derelioğlu, Bekir Barçın, Cengiz Akçay gibi isimlerin yer aldığı komite ile şimdilik yollarını ayırdı.

İSTERSE KURULACAK


Kafkas’ın yeni dönemde yeni bir ekip kuracağı, eski efsane isimlerden bu ekibe takviye yapıp yapmayacağı ise merak konusu. Kafkas’ın izleme komitesi kurup kurmama konusunda da henüz karar vermediği, kendi ekibiyle transferi yürütebileceği de gelen haberler arasında.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler