Kalkınma Ajansı toplanacak

Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı, Kalkınma Kurulu Başkanı Yrd. Doç. Dr. Hilmi Erdoğan Yayla, kalkınma kurulunun ikinci toplantısının Artvin ilinde yapılacağını söyledi.Gümüşhane Üniversitesi Öğretim üyesi ve Kalkınma Kurulu Başkanı Yayla, Artvin, Giresun, G

Kalkınma Ajansı toplanacak

Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı, Kalkınma Kurulu Başkanı Yrd. Doç. Dr. Hilmi Erdoğan Yayla, kalkınma kurulunun ikinci toplantısının Artvin ilinde yapılacağını söyledi.

Gümüşhane Üniversitesi Öğretim üyesi ve Kalkınma Kurulu Başkanı Yayla, Artvin, Giresun, Gümüşhane, Ordu, Rize ve Trabzon illerinden oluşan Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı kalkınma kurulunun ikinci toplantısının 26 Ekim saat 14.00'de Artvin DSİ 26. Bölge Müdürlüğü konferans salonunda yapılacağını söyledi.

Toplantıya, Kalkınma Kurulu üyeleri, İl Özel İdareleri, Belediye Başkanları, Üniversiteler, Kamu kurumları, Sanayi ve Ticaret Odaları, Sivil Toplum örgütlerinin temsilcileri katılacağını belirten Yayla, “Kalkınma Kurulu toplantısı, Kalkınma Kurulu Başkanlık Divanının üye illere yaptığı vizyon turu hakkında bilgi vermesi, tespit, izlenim sonuçlarının değerlendirilmesi, Kalkınma kurulunun vizyon ve misyon tanımlarının yapılması ve ihtisas komisyonlarının tespit edilmesi ve oluşturulması gündemi ile toplanacak” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler