Kadir Topbaş Trabzon'da konuştu

Artvin Belediye Başkan adayı Mehmet Kocatepe’nin aday tanıtım törenine katılıp destek vermek amacıyla memleketi Artvin’e giden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş Trabzon havalimanında konuştuİstanbul seçimlerinde kaybetmek gibi bir riski as

Kadir Topbaş Trabzon'da konuştu

Artvin Belediye Başkan adayı Mehmet Kocatepe’nin aday tanıtım törenine katılıp destek vermek amacıyla memleketi Artvin’e giden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş Trabzon havalimanında konuştu

İstanbul seçimlerinde kaybetmek gibi bir riski asla görmediğini kendine ve ekibine olan güvenin tam olduğunu dile getiren Kadir Topbaş “İstanbul’da milletimiz her şeyin farkında,hizmetlerimiz ortada. İstanbullu macerayı değil hizmeti seçecek. Bizlerde onların güvenine layık olmak için gece-gündüz çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığına yeniden aday olan Kadir Topbaş’ı Trabzon havalimanında hemşerileri de yalnız bırakmadı. Topbaş’ı Trabzon Havaalanında Trabzon Artvinliler Derneği Başkanı Ahmet Külekçi ile yönetim kurulu üyeleri  çiçeklerle karşıladı.

Kadir Topbaş buradan AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu, AK Parti Artvin Milletvekili İsrafil Kışla ve AK Parti Artvin Belediye Başkan adayı Mehmet Kocatepe ile birlikte Artvin’e gitti.

 

ice-resim.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel