Hopa'daki korumada son durum

Konuyla ilgili bilgi veren Rize Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Hasan Türüt, "Hastamız her geçen gün biraz daha iyiye gidiyor. Kol ve bacaklarındaki güç kaybı geçtiğimiz güne oranla biraz daha azaldı. Sıvı gıdaları rahatlıkla

Hopa'daki korumada son durum

Konuyla ilgili bilgi veren Rize Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Hasan Türüt, "Hastamız her geçen gün biraz daha iyiye gidiyor. Kol ve bacaklarındaki güç kaybı geçtiğimiz güne oranla biraz daha azaldı. Sıvı gıdaları rahatlıkla alabiliyor. Sözlü taleplerimize daha rahat cevap vermeye başladı. Akciğer ve karaciğerindeki problemlerin giderilmesi yönündeki tedavi devam ediyor. Geçirdiği ağır travmadan dolayı vücudunda herhangi bir fiziksel engel kalıp kalmayacağını şimdiden

söylemek zor. Ancak hastamızın bünyesinin güçlü oluşu ve gösterdiği hızlı iyileşme süreci fiziksek bir engel kalmayacağı noktasında bize umut veriyor" dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 31 Mayıs günü Artvin'in Hopa ilçesinde düzenlediği miting sonrası seçim otobüsüne düzenlenen taşlı saldırıda koruma polisi Servet Erkan otobüsün açık kapısından yola düşerek ağır yaralanmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel