Hopa'da 1. Kafkas Film Günleri

Artvin'in Hopa ilçesinde ''1. Kafkas Film Günleri'', 9 Ağustos Pazar günü başlayacak. Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın katkılarıyla Hopa'daki Biryaşam Kültür ve Ekoloji Derneği ve Kuzey Film tarafından desteklenen ''1. Kafkas Film Günleri'', Gola Kültür ve

Hopa'da 1. Kafkas Film Günleri
Artvin'in Hopa ilçesinde ''1. Kafkas Film Günleri'', 9 Ağustos Pazar günü başlayacak.

Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın katkılarıyla Hopa'daki Biryaşam Kültür ve Ekoloji Derneği ve Kuzey Film tarafından desteklenen ''1. Kafkas Film Günleri'', Gola Kültür ve Ekoloji Derneği'nin işbirliğinde yapılacak.

Gürcistan, Ermenistan, Azerbaycan, Rusya ve Türkiye'den 5 uzun metraj film ve son dönemin öne çıkan belgesellerinin gösterileceği film günleri, 13 Ağustos'ta sona erecek.

Gece gerçekleştirilecek film gösterimleri Kopmuş Plajı'nda, hava şartlarının olumsuz olması durumunda ise Hopa Liman İşletmeleri'nde yapılacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler