Hırsızlar belediye aracını çaldılar

 Trabzon’un Maçka ilçesine bağlı Atasu Beldesinde yaşanan hırsızlık herkesi şaşırttı.Önce kasayı çaldılar  Pazartesi günü kimliği belirsiz kişiler Atasu Beldesine gelerek belediye binasının kapısını kırarak binaya girdiler. Belediyenin parasının muhafaza

Hırsızlar belediye aracını çaldılar

 

Trabzon’un Maçka ilçesine bağlı Atasu Beldesinde yaşanan hırsızlık herkesi şaşırttı.

Önce kasayı çaldılar  

Pazartesi günü kimliği belirsiz kişiler Atasu Beldesine gelerek belediye binasının kapısını kırarak binaya girdiler. Belediyenin parasının muhafaza edildiği kasa hırsızlar tarafından sürüklenerek ve itilerek çalındı. Kasayı taşıyamayan hırsızlar merdivenlerden aşağı fırlattıkları kasa belediye binasının içerisinde hasara neden oldu.

Sonra arabayı çaldılar

Haber61'in edindiği bilgiye göre Kasayı ata sürükleye dışarı getirdikten sonra hırsızlar belediye başkalığına ait 61 RC 401 plakalı makam aracını kendi yöntemleri ila açarak binadan çaldıkları kasayı içerisine koyup belediye binasının hemen yanında bulunan okul kantinine girerek bir miktar parayı da çaldılar. Çaldıkları aracı Yomra ilçesinin Üçbahar yaylasında bırakan şahıslar kayıplara karıştılar.

Başkan yardımcısı konuştu

Olay ile ilgili görüşlerini Haber61.Net muhabirine bildiren Atasu Belediye Başkan Vekili İsmail Pir, “ binanın kapısını kırarak içeri giren hırsızlar kasa çaldıktan sonra kasayı yuvarlayarak getirdiler. Binanın duvarları bile kırıldı. Sonrasında Başkanlık Makamının arabasının camını kırarak arabayı da çaldılar. Bunların hepsi olurken güvenlik kameramızı da nasıl oldu da devre dışı bıraktılar bizde anlamadık.”dedi. 

Arabanın anahtarı duvarda asılıydı

Pir, “ arsız hırsızlar arabanın camını kıracaklarına girdikleri odanın duvarına baksalar anahtar orada duruyordu. Bazı onu yapsaydılar. Sonrasında birde okula girerek okul kantininde bulunan bir miktar parayı da çaldılar. Sonra arabanın benzini bitti bıraktı kaçtılar.”şeklinde konuştu. Jandarma ekipleri olay ile ilgili soruşturma sürüyor.

Haber : Şükrü ÜÇÜNCÜ / Haber61.NET 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel