Hamile köpeği öldürünce

Trabzon’un Köprübaşı İlçesi’nde elinde uyuşturucu iğne atabilen bir aletle sokak köpeklerini öldüren bir şahsı telefonla arayarak uyaran şahıs, hakarete maruz kaldı. Edinilen bilgiye göre ilçe merkezinde bulunan köpekleri elinde bulunan uyuşturucu aletle

Hamile köpeği öldürünce

Trabzon’un Köprübaşı İlçesi’nde elinde uyuşturucu iğne atabilen bir aletle sokak köpeklerini öldüren bir şahsı telefonla arayarak uyaran şahıs, hakarete maruz kaldı. Edinilen bilgiye göre ilçe merkezinde bulunan köpekleri elinde bulunan uyuşturucu aletle öldürdüğü iddia edilen 42 yaşındaki B.Y.’yi gören 32 yaşındaki M.S. adlı şahıs, B.Y.’yi uyararak gebe olan bir köpeği öldürmemesi gerektiğini tembih etti. 

Ertesi gün köpeğin öldürülmüş olduğunu gören M.S., durumu belediye gibi yetkili mercilere iletti. Yetkililerin köpeklerin öldürülmesiyle alakalarının olmadığını belirtmesi üzerine M.S., B.Y.’yi telefonla arayarak, “Bu hayvanları öldürme yetkisini sana kim veriyor?” diye sordu. 

Soruya karşılık olarak ise, telefonla arayan şahsa hakaret etti. M.S. polise giderek, kendisine hakaret eden şahıstan şikayetçi oldu. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel