Gümüşhane'de talihsiz kaza

 Gümüşhane'nin Köse İlçesi'nde soğuması için dışarıda bırakılan süt kazanına düşen 3 yaşındaki Zeynep Kübra Yıldız yaşamını yitirdi.İstanbul'da yaşayan iki çocuklu Özden ve Yasemin Yıldız çifti, bir süre önce, yaz tatillerini geçirmek için Köse İlçesi'ne

Gümüşhane'de talihsiz kaza

 

Gümüşhane'nin Köse İlçesi'nde soğuması için dışarıda bırakılan süt kazanına düşen 3 yaşındaki Zeynep Kübra Yıldız yaşamını yitirdi.

İstanbul'da yaşayan iki çocuklu Özden ve Yasemin Yıldız çifti, bir süre önce, yaz tatillerini geçirmek için Köse İlçesi'ne bağlı Yaylım Köyü'ne geldi. Zeynep Kübra Yıldız, dün annesi Yasemin Yıldız'ın soğuması için bahçeye bıraktığı sıcak süt kazanına düştü. Vücudunda 1'inci derece yanıklar oluşan Zeynep Kübra, Gümüşhane Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

 

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel