Gümüşhane hava fotoğrafları

 Gümüşhaneli fotoğraf sanatçısı ve Milliyet Gazetesi Foto Muhabiri Bünyamin Aygün, İstanbul Feshane'de düzenlenen Gümüşhane Günleri'nde en çok ilgiyi gören isimlerden birisi oldu.   Memleketi Gümüşhane'nin havadan çektiği fotoğraflarını sergilediği stanta

Gümüşhane hava fotoğrafları

 

Gümüşhaneli fotoğraf sanatçısı ve Milliyet Gazetesi Foto Muhabiri Bünyamin Aygün, İstanbul Feshane'de düzenlenen Gümüşhane Günleri'nde en çok ilgiyi gören isimlerden birisi oldu. 

 

Memleketi Gümüşhane'nin havadan çektiği fotoğraflarını sergilediği stanta özellikle Gümüşhaneliler büyük ilgi gösterdi.

 

'4 Mevsim Gümüşhane' adını verdiği fotoğraf kitabı için yaptığı çalışmalardan sadece hava fotoğraflarını sergileyen Bünyamin Aygün, serginin aslında Sonbahar'da kitabın çıkışıyla yapılacağını ancak Gümüşhaneliler için Feshane Etkinlikleri'nde bu standın olması gerektiğine inandığını ifade etti.

 

 

Gümüşhane'nin şehir merkezini ve şehrin en güzel yerlerini fotoğraflayan Aygün,  “Feshane'de düzenlenen 'Gümüşhane Günleri'ne her kesimden büyük ilgi vardı. Ancak ilk kez şehrin hava fotoğraflarını görme şansı yakalayan Gümüşhanelilerin fotoğraf sergime gösterdiği ilgi bizleri çok mutlu etti. Fotoğrafları satın almak isteyenlerde çoğunluktaydı. '4 Mevsim Gümüşhane' adını verdiğim fotoğraf kitabında bu fotoğraflarda yer alacak. Gümüşhane'nin ilkbahar fotoğraflarını da çektiğimiz takdirde '4 Mevsim Gümüşhane' ismini verdiğim fotoğraf kitabım tamamlanmış olacak. Serginin gördüğü ilginin daha fazlasını kitabın göreceğini tahmin ediyorum” dedi.   

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel