Gümüşhane beyaza büründü

Gümüşhane’nin Kelkit ilçesinde bugün etkili olan dolu yağışının ardından bazı köyler ve kırsal kesimleri beyaza büründü.İlçeye bağlı bin 500 metre rakımlı ve 11 kilometre uzaklıktaki Karşıyaka köyünde öğleden sonra gerçekleşen dolu yağışının ardından köy

Gümüşhane beyaza büründü

Gümüşhane’nin Kelkit ilçesinde bugün etkili olan dolu yağışının ardından bazı köyler ve kırsal kesimleri beyaza büründü.

İlçeye bağlı bin 500 metre rakımlı ve 11 kilometre uzaklıktaki Karşıyaka köyünde öğleden sonra gerçekleşen dolu yağışının ardından köy tamamen beyaza bürünürken, bazı yerlerde yol kenarındaki dolu birikintisinin kalınlığı 10 santimetreye ulaştı.

Eski Belediye Başkanı Muammer Duran, köyde çektiği dolu manzarası fotoğraflarını facebook hesabında yayınlarken, bazı vatandaşların gördükleri manzarayı kar yağışına benzettiği, bazılarının ise Haziran ayında yaşanan bu manzarayı şaşkınlıkla karşıladığı gözlendi.

20140608aw111946_02.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel