Gümrükçüoğlu Trabzon’u anlatacak

CNN Türk ekranlarında her Pazar günü saat 12.10’da yayınlanan “Ye İç, Mutlu Et” programında bu hafta Trabzon ekranlara gelecek.Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, programda Trabzon’da yapılan çalışmaları izleyicilere aktaraca

Gümrükçüoğlu Trabzon’u anlatacak

CNN Türk ekranlarında her Pazar günü saat 12.10’da yayınlanan “Ye İç, Mutlu Et” programında bu hafta Trabzon ekranlara gelecek.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, programda Trabzon’da yapılan çalışmaları izleyicilere aktaracak.

Yapımcı Vahe Kılıçarslan’ın her hafta bir ile konuk olduğu, tarihi-kültürel değerleri, yöresel yemekleri keşfettiği programda 8 Haziran Pazar günü saat 12.10’dan itibaren Trabzon masaya yatırılacak. Başkan Gümrükçüoğlu, programda Trabzon’da gerçekleştirilen çalışmaları, Trabzon’u ve Trabzon insanını anlatacak.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel