Giresun'da yangın paniği

  Alınan bilgiye göre, Sultan Selim Mahallesi Şaircan Sokak’ta matbaa malzemesi satan bir iş yerinde yangın çıktı. Elektrik kontağından çıktığı sanılan yangın çevrede paniğe neden oldu. Yangına ilk müdahaleyi çevredeki esnaflar yangın tüpleriyle yaptı. İş

Giresun'da yangın paniği

 

 

Alınan bilgiye göre, Sultan Selim Mahallesi Şaircan Sokak’ta matbaa malzemesi satan bir iş yerinde yangın çıktı. Elektrik kontağından çıktığı sanılan yangın çevrede paniğe neden oldu. Yangına ilk müdahaleyi çevredeki esnaflar yangın tüpleriyle yaptı. İşyeri ve işyerinin bulunduğu bina kısa sürede dumanlarla kaplanırken, kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını büyümeden söndürdü.

Yangın sonrasında olay yerine gelen işletmeci Okan Karamustafa, şoka girdi.Yapılan müdahalenin ardından kendine gelen işyeri sahibi Karamustafa, işyerindeki zararını inceledi.

Yangına ilk müdahaleyi yapan Murat Yanık, patlamayla beraber dışarı çıktıklarında yangınla karşılaştıklarını belirterek; "Yan tarafta işyerinde arkadaşla oturuyorduk. Bir ses duyduk baktık dükkan yanıyor. İlk başta kapıyı araladık ve su döktük. Baktık, yangın alevleniyor daha sonra yangın söndürücü ile müdahale ederek yangını söndürdük” dedi.

Olayda yaralanma olmazken işyerinde maddi hasar meydana geldi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel