Giresun'da örnek hareket

Giresun Üniversitesi Eğitim Fakültesi'nde eğitim gören öğrencilerin oluşturduğu 110 Gönüllü Grubu, Eğitime Renk Ver Projesi kapsamında köy okulunu boyadı. 110 Gönüllü Grubu’ndan 22 üye, Güce ilçesine bağlı Fırınlı Köyü İlkokulu'nu kendi imkanları ile boya

Giresun'da örnek hareket
Giresun Üniversitesi Eğitim Fakültesi'nde eğitim gören öğrencilerin oluşturduğu 110 Gönüllü Grubu, Eğitime Renk Ver Projesi kapsamında köy okulunu boyadı.
 
110 Gönüllü Grubu’ndan 22 üye, Güce ilçesine bağlı Fırınlı Köyü İlkokulu'nu kendi imkanları ile boyadı ve öğrencilere kırtasiye yardımında bulundu.
 
Gruptan Mustafa Onur Ustaoğlu, yaptığı açıklamada, 110 Gönüllü Grubu üyeleri olarak sosyal projeler gerçekleştirdiklerini, öğrencilere yönelik faaliyetlerin yanı sıra gönüllülük esasına dayalı sosyal faaliyetler de yaptıklarını söyledi.
 
"Geleceğimizin teminatı çocuklarımıza daha iyi şartlarda eğitim vermek için 4 yılda 35 köy okulunu boyadık" diyen Ustaoğlu, şunları dile getirdi:
 
"Biz bir sosyal sorumluluk projesi dahilinde köy okullarını boyamak ve ihtiyaçlarını gidermek istedik. 110 Gönüllü Grubu'nun yapmış olduğu Eğitime Renk Ver Pojesi'ne öğrenci arkadaşlarımız ve üyelerimiz büyük ilgi gösterdi. 22 çalışan gönüllü elemanla bütün okulun boya malzemelerini kendi imkanlarımızla alarak bu okulda okuyan çocuklarımızın daha iyi şartlarda eğitim görmelerini sağlamak için okulu boyadık. Tüm üniversitelerde böyle projeler yapılsın ve köy okulları düzenlensin istiyoruz. 110 Gönüllü Grubu üyelerinin bu çalışmasında katkı sağlayan esnaf ve yerel yönetimlere teşekkür ediyoruz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel