Giresun'da başkan Karan

  Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen genel kurulda, mevcut başkan Musa Keskin ile Nurittin Karan'ın listeleri yarıştı. Seçimde 85 delegenin 46'sının oyunu alan Nurittin Karan oda başkanlığına seçilirken, diğer aday Musa K

Giresun'da başkan Karan
 
 Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen genel kurulda, mevcut başkan Musa Keskin ile Nurittin Karan'ın listeleri yarıştı.
 
Seçimde 85 delegenin 46'sının oyunu alan Nurittin Karan oda başkanlığına seçilirken, diğer aday Musa Keskin ise 37 oy aldı. İki 2 oy ise geçersiz sayıldı.
 
Nurettin Karan başkanlığındaki GZO'nun yeni yönetim kurulu Halit Ayar, Ahmet Yılmazdemir, Ali Tanrıverdi, Mehmet Demir, İzzet Kara, Mustafa Demir, Cihat Dizdaroğlu, Ercan Ayhan, Kemal Kavi, Hüseyin Yılmaz, Kadir Şen, Mustafa Öztürk, Mustafa Algül, Ali Aksu, Yadigar Akyüz, Özcan Akkaya, Hüseyin Aydınay, Erdal Konal, Fikri Çayan ve Hüseyin Topatan'dan oluştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel