Gençlik kampları kayıtları başladı

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından gençlerin serbest zamanlarını çeşitli sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle değerlendirmelerini sağlamak amacıyla Türkiye'nin 12 ayrı ilinde yapılacak gençlik kampları için kayıtlar başladı. Trabzon Gençlik ve Spor

Gençlik kampları kayıtları başladı

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından gençlerin serbest zamanlarını çeşitli sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle değerlendirmelerini sağlamak amacıyla Türkiye'nin 12 ayrı ilinde yapılacak gençlik kampları için kayıtlar başladı. 

Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Kamplara katılan gençlerin ulaşım konaklama ve yemek ihtiyaçları Gençlik ve Spor Bakanlığınca karşılanmakta ve gençlerden her hangi bir ücret alınmamaktadır. Gençlik kampları 13 - 16 yaş grupları için "Ücretsiz Deniz Kampları" 17- 22 Yaş grupları için "Ücretsiz Doğa Kampları" adı altında düzenlenmektedir. Kamp yerleri Trabzon Düzköy Haçkalı Baba, Antalya Duacı, Aydın Kuşadası, Bolu Aladağ, Denizli Cankurtaran, Hatay İskenderun Ulıçınar, İzmir Çeşme Paşalimanı, Kastamonu Kadıdağı, Mersin Kapızlı, Samsun 19 Mayıs ve Van Gevaş’da yapılacak” denildi.
 
Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından ‘Hayata açılan yeni bir pencere’ sloganıyla yola çıkıldığının belirtildiği açıklamada, “Gençlik ve Spor Bakanlığı “Hayata açılan yeni bir pencere” sloganıyla Gençlik Kampları adı altında yapılan doğa ve deniz kampı için müracatlar 13 Mayıs-31 Mayıs tarihleri arasında yapılacak. Trabzon’da yapılacak olan doğa kamp Düzköy İlçesine bağlı Haçkalı Baba mevkiinde bulunan kamp alanında konaklama ağaç bungalov evlerde yapılacaktır.
 
Kamp alanında yemekhane, mutfak, sentetik futbol sahası, badminton, basketbol ve voleybol oyun alanları bulunmaktadır. Kampta treking, rafting, halk oyunları, drama, paintball, futbol, mini golf, badminton, voleybol ve basketbol etkinlikleri ile Çal Mağarası gezisi ve kaya inişi, Uzungöl, Sümela Manastırı, Ayasofya Müzesi, Atatürk Köşkü ve şehir gezileri gerçekleştirilecektir. Kamplara katılmak isteyenler www.genclikkamplari.gov.tr adresinden kayıt yaptırmaları gerekmektedirler” ifadelerini yer verildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel