Feryadına Trabzon'dan yetiştiler

Giresun’da doğum sancıları tutan ve kaldırıldığı hastanede bebeğini doğuran 34 yaşındaki kadının kanaması artınca hava ambulansı ile Samsun’a sevk edildi.Giresun’da dün doğum sancılarının artması nedeniyle İlhan Özdemir Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Emin

Feryadına Trabzon'dan yetiştiler

Giresun’da doğum sancıları tutan ve kaldırıldığı hastanede bebeğini doğuran 34 yaşındaki kadının kanaması artınca hava ambulansı ile Samsun’a sevk edildi.

Giresun’da dün doğum sancılarının artması nedeniyle İlhan Özdemir Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Emine Mutlu doğum servisinde ameliyata alındı. Burada çocuğunu doğuran genç kadın aşırı kanama nedeniyle fenalaştı. Hastanede kan verilen genç kadının durumunun ağırlaşması üzerine Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi.

Trabzon’dan çağrılan Sağlık Bakanlığı hava ambulansı ile Samsun’a sevk edilen genç annenin hayati tehlikeyi atlatamadığı ifade edildi. Hastane doktorları ellerinden gelen bütün imkanların kullanıldığını ve hastanın daha gelişmiş imkanlara sahip olan bir hastanede tedavi edilmesi için sevk yapıldığını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel